Kol restaurang

KOL & Cocktails: Restaurang i Malmö

KOL är en naturlig mötesplats för Dig som vill äta och dricka gott i en trevlig atmosfär. Välkommen till KOL & Cocktails i Malmö!

KOL & Cocktails: Restaurang i Helsingborg

KOL & Cocktails är en restaurang och bar i Helsingborg. En naturlig mötesplats för Dig som vill äta och dricka gott i en trevlig atmosfär.

KOL är en naturlig mötesplats för Dig som vill äta och dricka gott i en trevlig atmosfär. Välkommen till KOL & Cocktails!

KOL & Cocktails Helsingborg – BokaBord

Boka bord på KOL & Cocktails Helsingborg, Helsingborg – bokabord.se

KOL är en restaurang och bar i Helsingborg. En naturlig mötesplats för dig som vill äta och dricka gott i en trevlig atmosfär. I restaurangen fokuserar de …

Hitta lediga bord och boka bord online på KOL & Cocktails Helsingborg, Helsingborg. Kolgrillat, spännande cocktails och härlig stämning. Se bilder, öppettider och lediga bord.

Boka bord på KOL & Cocktails Malmö, Malmö – bokabord.se

KOL & Cocktails är ett restaurangkoncept som startade i Helsingborg 2015 och öppnade i Malmö 2017. Den gemensamma nämnaren i både restaurang och bar är bra …

Hitta lediga bord och boka bord online på KOL & Cocktails Malmö, Malmö. Kolgrillat i centrala Malmö. Se bilder och lediga bord.

KOL Helsingborg – Facebook

KOL Helsingborg, Helsingborg. 8 706 gillar · 50 pratar om detta · 20 547 har varit här. KOL & Cocktails är en restaurang och bar med fokus på…

KOL & COCKTAILS, Malmö – Omdömen om restauranger

KOL & COCKTAILS, Malmö – Omdömen om restauranger – Tripadvisor

KOL & Cocktails, Malmö: Se 350 objektiva omdömen av KOL & Cocktails, som fått betyg 4 av 5 på Tripadvisor och rankas som nummer26 av 965 restauranger i …

KOL & Cocktails, Malmö: Se 350 objektiva omdömen av KOL & Cocktails, som fått betyg 4 av 5 på Tripadvisor och rankas som nummer25 av 965 restauranger i Malmö.

Kol & Kox by Bonagio

Vi är en restaurang som jobbar med traditionerna på ett kreativt sätt. Vår filosofi är sprungen ur regionernas mat och dryck från Italien.

Kolmilan – Restaurang Kolmilan

Restaurang Kolmilans fantastiska takterrass med milsvid utsikt över Mälarens glittrande vatten är en helt unik och minnesvärd plats.

Kolmilan är en matupplevelse i unik miljö. Belägen invid Mälaren på Ekerö, omgiven av vatten, skog och öar – Öppet för lunch, brunch och à la carte.

Ägarna bakom KOL & Cocktails tar över Gastros lokaler

Ägarna bakom KOL & Cocktails tar över Gastros lokaler | Restaurang Citypromenaden AB

22 feb. 2021 — Ägarna bakom restaurangkonceptet KOL & Cocktails, som idag är etablerat i Helsingborg och Malmö, tar över Gastro’s lokaler på Järnvägsgatan …

Ägarna bakom restaurangkonceptet KOL & Cocktails, som idag är etablerat i Helsingborg och Malmö, tar nu över Gastros lokaler på Järnvägsgatan i Helsingborg….

KOL & Cocktails, Lunchmeny – lunchfindr

KOL & Cocktails, Lunchmeny

Dagens lunch hos KOL & Cocktails, hos oss hittar du även andra lunchmenyer och restauranger i Helsingborg.

Keywords: kol restaurang, restaurang kol malmö, kol restaurang malmö