Peppar restaurang

Restaurang Peppar – Krogguiden

Peppar. Get Directions. 20,427 people checked in here. http://www.restaurangportal.se/restaurang/restaurang+peppar,r4923.html. +46 8 34 20 52.

PEPPAR, Stockholm – Omdömen om restauranger

PEPPAR, Stockholm – Omdömen om restauranger – Tripadvisor

Peppar Peppar är en restaurang i Uppsala som ligger i närheten av stationen. Vi befinner oss i en av Uppsalas äldsta industri byggnader sedan 11 år tillbaka.

Peppar, Stockholm: Se 69 objektiva omdömen av Peppar, som fått betyg 4 av 5 på Tripadvisor och rankas som nummer1 047 av 3 514 restauranger i Stockholm.

Peppar – Restaurang, Bar – Vasastan, Stockholm – Thatsup

FJÄLLRÖDING 319:- · SVENSK RENINNANLÅR 369:- · RÖDVINSKOKT OXKIND (LÅNGKOK) 269:- · KALVLEVER ANGLAIS, 229:- · LAMMYTTERFILÉ, 349:- · SVENSK OXFILÉ À LA PEPPAR …

Peppar – Stockholm, Sweden – Bar, Bar & Grill | Facebook

Peppar

8 jan. 2015 — Peppar är en klassiker på Stockholms kulinariska scen, med en genuinitet som tycks växa ut ur Torparns hästsvans. Här samlas människor bitna av …

Peppar, Stockholm, Sweden. 1719 Synes godt om · 10 taler om dette · 20.430 har været her. Bar

Peppar Peppar: Restaurang i Uppsala

Restaurang i Uppsala | Peppar Peppar

Bästa Restaurangerna nära Restaurang Peppar · Hötorget Kvarterskrog. 4.2 i betyg av 771 omdömen · Italienskan. 4.1 i betyg av 860 omdömen · Nybrogatan 38. 4.3 i …

Peppar Peppar är en restaurang i Uppsala som ligger i närheten av stationen. Vår ambition är att ge alla en upplevelse med utsökt mat och dryck och skapa en trevlig atmosfär bland kollegor, vänner och familjen.

Restaurang i Uppsala | Peppar Peppar | Vår meny

457 Followers, 31 Following, 20 Posts – See Instagram photos and videos from Restaurang Peppar Peppar (@restaurangpepparpeppar)

Restaurang Peppar är en djungel av cajun och kitsch

“Se Peppar och dö sen. Nej, men det här är en helt unik restaurang! Udda i inredning, till och med på toaletten, udda musik och udda klien…”.

Vasastans cajunutpost Peppar är med snakebites, kokosnötter, gigantiska öl och sydstatschili ett klassiskt inslag i det kulinariska Stockholm.

Restaurang Peppar, Stockholm: Omdömen från kunder – Reco

Restaurang Peppar, Stockholm: Omdömen från kunder – Reco.se

Läs och skriv rekommendationer om Restaurang Peppar i Stockholm. På reco.se tipsar vi varandra om vad som är bra och mindre bra i din stad.

restaurangpepparpeppar – Instagram

Peppar, Norrmalm (Bar, Pub, Vegetariska rätter) – Eatie

Restaurant Guide & Booking – Eatie

Keywords: peppar restaurang, restaurang peppar, restaurang peppar stockholm, restaurang peppar torsgatan stockholm meny