Restaurang del piero

Del Piero

Vi har alla typer av kunder, allt från Gymnasieelever som fyller Restaurangen på lunchen till en helt annan som kommer på kvällen och avnjuter ett glas vin …

Restaurang Del-Pieros meny – Beställ online i Göteborg

Hemkörning av mat från Restaurang Del-Piero i Göteborg. Snabb leverans av restaurangens varierande rätter ✓ Säker, snabb och smidig betalning.

DEL PIERO RESTAURANG & PIZZERIA, Göteborg – Tripadvisor

DEL PIERO RESTAURANG & PIZZERIA, Göteborg – Omdömen om restauranger – Tripadvisor

Del Piero Restaurang & Pizzeria, Göteborg: Se 7 objektiva omdömen av Del … 4 av 5 på Tripadvisor och rankas som nummer732 av 1 476 restauranger i Göteborg.

Del Piero Restaurang & Pizzeria, Göteborg: Se 7 objektiva omdömen av Del Piero Restaurang & Pizzeria, som fått betyg 4 av 5 på Tripadvisor och rankas som nummer732 av 1 478 restauranger i Göteborg.

Restaurang Del-piero Pizzeria « PIZZATOPPEN.SE

17 recensioner av Restaurang Del-piero: “Riktigt god mat med vänliga personal som gör maten med kärlek och delar ut den med kärlek. Rekommenderas starkt!!”

Pizzeria Del Piero « PIZZATOPPEN.SE

Pizzeria Del Piero. Pizzeria Restaurang. Pizzeria Del Piero är en pizzeria på Jaegerdorffsplatsen 1 D i Göteborg. Uppdatera beskrivning. Adress:.

Del Piero Restaurang & Pizzeria

Del Piero Restaurang & Pizzeria – Restauranger.info

Del Piero Restaurang & Pizzeria serverar dagens lunch – välj bland många goda lunchrätter. Hemleverans från Del Piero. På Del Piero Restaurang & Pizzeria finns …

Pizzeria Del Piero – Pizzakartan.se

Pizzeria Del Piero • PIZZAKARTAN.SE

Pizzeria Del Piero. 3.8 (32). Lägg i min önskelista. Detta är en pizza-restaurang (med rättigheter) som ligger på Jaegerdorffsplatsen 1 d i Göteborg.

Tony78 om Pizzeria Del Piero: “Bästa pizzan i stan, trevligt personal, rent och fräsch!…”

Keywords: restaurang del piero