Shanghai restaurang jönköping

Restaurang Shanghai // Jönköping

Välkommen till Restaurang Shanghai. Kinesiskt, thailändskt, indonesiskt och à la carte. Dagens lunchbuffé serveras vardagar mellan 11.00-14.30. 7 rätter inkl.

Shanghai – JKPG LUNCH

Jönköpings Lunchguide. Vi presenterar dagens lunch för restauranger och caféer i Jönköping och Huskvarna – anpassad för smarta telefoner. Visa restaurangtyp.

SHANGHAI, Jönköping – Omdömen om restauranger

SHANGHAI, Jönköping – Omdömen om restauranger – Tripadvisor

Shanghai, Jönköping: Se 38 objektiva omdömen av Shanghai, som fått betyg 3,5 av 5 på Tripadvisor och rankas som nummer77 av 207 restauranger i Jönköping.

Shanghai, Jönköping: Se 38 objektiva omdömen av Shanghai, som fått betyg 3,5 av 5 på Tripadvisor och rankas som nummer77 av 208 restauranger i Jönköping.

Restaurang Shanghai – JKPG.com

Restaurang Shanghai | JKPG.com

Restaurang Shanghai erbjuder kinesisk-, thailändsk- och indonesisk mat. De har både buffé och à la carte. … Östra Storgatan 60 55321 Jönköping.

Restaurang Shanghai, Jönköping – Omdömen hos Reco.se

Läs och skriv rekommendationer om Restaurang Shanghai i Jönköping. På reco.se tipsar vi varandra om vad som är bra och mindre bra i din stad.

Shanghai, Jönköping (Kinesiskt, Asiatiskt) – Eatie

Restaurant Guide & Booking – Eatie

“Mycket trevlig personal, ren och fin restaurang och mycket mat för pengarna. Stor meny med många rätter jag aldrig provat tidigare.”.

Restaurang Shanghai – Östra Storgatan 60, Jönköping – Hitta.se

Restaurang Shanghai är verksam inom restaurangverksamhet och hade totalt 4 anställda 2021. Antalet anställda är oförändrat sedan året innan. Bolaget är ett …

Restaurang Shanghai – Foursquare

Restaurang Shanghai – Jönköping, Jönköpings län

Restaurang Shanghai. Thai Restaurant, Chinese Restaurant, and Indonesian Restaurant$$$$. Jönköping.

See 1 photo from 21 visitors to Restaurang Shanghai.

Keywords: shanghai restaurang jönköping