Vasamuseet restaurang

Vasamuseets Restaurang: Hem

Hem – Vasamuseets Restaurang

Vasamuseets Restaurang är museets restaurang för både dagverksamheten med lunch- och café-servering så väl som arrangör av större evenemang och fester på …

Vasamuseets restaurang erbjuder god lunch eller fika under …

Vasamuseets restaurang erbjuder god lunch eller fika under ditt besök.

I Vasamuseets Restaurang serveras luncher, smörgåsar, sallader och fika. All mat lagas från grunden med fina svenska råvaror och ekologiskt fokus.

Restauranger i närheten av Vasa Museet – Tripadvisor

De 10 bästa restaurangerna i närheten av Vasa Museet – Tripadvisor

Restauranger i närheten av Vasa Museet på Tripadvisor: Läs omdömen och se bilder från resenärer på restauranger i närheten av Vasa Museet, Stockholm.

VASAMUSÉETS RESTAURANG, Stockholm – Omdömen om …

VASAMUSÉETS RESTAURANG, Stockholm – Omdömen om restauranger – Tripadvisor

En fin restaurang som ger en passande paus vid besöket på Vasamuseet. Hemlagade bullar och hemlagad mat. Gott kaffe och passande inredning.

Vasamuséets Restaurang, Stockholm: Se 324 objektiva omdömen av Vasamuséets Restaurang, som fått betyg 4 av 5 på Tripadvisor och rankas som nummer155 av 3 514 restauranger i Stockholm.

Vasamuseets Restaurang / Vasa museums Restaurant

Vasamuséets Restaurang Aktiebolag,556385-8660 – På allabolag.se hittar du , bokslut, nyckeltal, koncern, koncernträd, styrelse, Status, adress mm för …

Vasamuséets Restaurang Aktiebolag – Allabolag

Vasamuseets Restaurang – Julbord – Meetly

SÄKERT OCH MYSIGT JULBORD PÅ VASAMUSEET 2020 MED VISNING AV SKEPPET VASA Julbordet på Vasamuseets Restaurang är lite annorlunda i år.

Vasamuseets Restaurang – Julbord – Meetly

Vasamuseets restaurang – Restaurang – Djurgården, Stockholm

På Vasamuseets restaurang serverar man lunch varje dag med fokus på svensk husmanskost gjord på högkvalitativa råvaror. Här finns även möjligheter till fika …

På Vasamuseets restaurang serverar man lunch varje dag med fokus på svensk husmanskost gjord på högkvalitativa råvaror. Här finns även möjligheter till fika samt att anordna större evenemang och fester.

Keywords: vasamuseet restaurang