Så har man en lyckad första dejt

Att gå på dejt är någonting som både kan vara lite läskigt och helt fantastiskt på en och samma gång. Men att lyckas med sitt dejtande handlar väldigt mycket om att ge dig själv och den som du ska träffa rätt förutsättningar att ha det trevligt och börja lära känna varandra. Även om det finns en hel del olika saker som man kan göra på en dejt så finns det vissa saker som är bättre än andra. 

 

Även om saker som biobesök och en fika kan vara väldigt trevliga är det ofta inte det bästa sättet att lära känna någon. I den här texten kommer vi att gå igenom några saker som är bra att tänka på för att se till att man får en så trevlig dejt som det bara går, och varför det är bättre att göra en aktivitet snarare än att bara ses och prata över en kaffe eller en öl. Efter att man har brytit isen kan man sedan besöka en trevlig restaurang stockholm eller liknande. 

 

Chatta inte med varandra allt för länge 

Nu för tiden så är det vanligast att man träffar en potentiell partner via en dejtingapp eller en dejtinghemsida. Även om detta är väldigt smidigt kan det vara svårt att få det att gå över från dejtingappen till verkligheten. Att man har chattat mycket innan man ses kan också göra det svårare att få samtalet att flyta när man väl träffas, då man har byggt upp en lite märklig relation där man redan känner till en del saker som människan som man aldrig tidigare har träffat. 

 

Istället är det bättre om man försöker träffas så fort som möjligt och sedan låta samtalet i det verkliga livet flyta på. Detta är långt mcyket bättre än att man ska hålla på och skicka meddelanden till varandra som ingen av er riktigt blir engagerade i. 

En aktivitet gör det hela lite mer aslappnat 

Att göra en aktivitet, såsom exempelvis spela Boule eller någonting liknande, gör att ni båda kommer att slappna av lite grann och kommer samtidigt att ge er någonting att prata om som inte bara är, era jobb eller era liv. På så sätt blir det väldigt mycket smidigare att bygga upp ett samtal och ni kommer också att få en bättre känsla för varandra. Lite tävling kan dessutom göra att ni kommer varandra närmare mer eller mindre direkt. 

Kombinera en sak med en annan 

Bara för att man inte ska börja dejten med att ta en fika betyder detta inte att man ska undvika att sätta sig ner och bara låta ett samtal flyta på. Exempelvis kan man kombinera en middag eller en fika med att ta en promenad innan. På så sätt hittar man ofta någonting som man kan fortsätta prata om när ni sätter er ner och äter eller fikar. Promenader är så populära på första dejter av en anledning och är någonting som man kan få ut mycket glädje från.